Ελληνοϊταλικός «πόλεμος»: Ο «φρέντο» πέρασε τον καπουτσίνο στη λίστα του Taste Atlas

Οι Έλληνες εφηύραν τον φραπέ, εφυήραν και τον Freddo. Οι Έλληνες αγαπούν τον καφέ και το αποδεικνύουν κάθε φορά με τον πιο περίτρανο τρόπο.

Από την άλλη ο καπουτσίνο και ο εσπρέσο είναι τον Ιταλών και καυχιούνται γι’ αυτό. Και ναι ο συγκεκριμένος τρόπος παρασκευής καφέ είναι σήμα κατατεθέν των Ιταλών, όμως στην λίστα Taste Atlas είχαν διαφορετική άποψη και κινδυνεύει να γίνει – μεταφορικά μιλώντας – ελληνοϊταλικός πόλεμος.

Στην λίστα λοιπόν του Taste Atlas ο καπουτσίνο είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία από τον φρέντο…

Ο οδηγός για φαγητό και καφέ και ό,τι τρώγεται και ό,τι πίνεται γενικότερα έφτιαξε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από τους καταναλωτές.

Οι συγκεκριμένες λίστες βγαίνουν από αξιολογήσεις που βασίζονται σε δεδομένα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TasteAtlas (@tasteatlas)

 

Έτσι, ο Freddo Espresso τον οποίο ανακάλυψαν οι Έλληνες και τον πίνουν όσο κανέναν άλλον βρίσκεται στην θέση 3 της λίστας, μια θέση ποιο κάτω ο Freddo Cappuccino και ο καπουτσίνο είναι τρεις θέσεις πιο κάτω…. Στην θέση 9 θα συναντήσετε τον φραπέ.

Αν στην ανάρτηση διαβάσετε τα σχόλια τότε θα καταλάβετε ότι ο πόλεμος ήδη άρχισε…

To άρθρο Ελληνοϊταλικός «πόλεμος»: Ο «φρέντο» πέρασε τον καπουτσίνο στη λίστα του Taste Atlas δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή